MENY
Eskilstuna kommun

Strigelns restaurang

På grund av coronaviruset har vård-och omsorgsförvaltningen beslutat att minimera antalet besök till äldreboenden och följer därmed Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridning. Vi stänger restaurangen tills vidare.

Vill du köpa en matlåda som du kan ta med hem kan du antingen kontakta köket på telefonnummer 016-710 26 59 alternativt besöka restaurangen och följa de skyltar som finns om vart du handlar.

Självklart visar vi ömsesidig respekt genom att varken du eller vi har förkylningssymtom vid försäljning av matlåda.

Restaurang Strigeln är hjärtat i verksamheten kring Strigelns seniorboende och mötesplats för seniorer. Hos oss kan du äta frukost och lunch. Du kan även komma och ta en fika, träffa folk och umgås när som helst under dagen.

I köket på Strigeln tillagas mat för cirka 250 personer under ledning av vår kökschef Barbro. Vår filosofi är att kunna erbjuda både gedigen svensk husmanskost och måltider med influenser från andra länder. Vi arbetar aktivt med en säsongsanpassad matsedel och ekologiska produkter. Allt kaffe som serveras i restaurangen är ekologiskt.

Restaurangen anordnar olika trivselaktiviteter såsom pubaftnar, surströmmingsskivor och olika temafester. Möjlighet finns också för att boka ditt födelsedagskalas, föreningsaktiviteter medmera. Vi har fullständiga alkoholrättigheter. Personalen i köket har stor kunskap om olika specialkoster. Har du eller din anhörig behov av detta slå oss gärna en signal innan du kommer. Strigelns restaurang är öppen för alla.

Varmt välkomna hälsar Barbro med personal!

Meny Restaurang Strigelnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Strigelns restaurang
Öppettider

Öppet alla dagar 8:00-15.45, Frukost: 8.00-9.30, Lunch: 11.30-13.30

Postadress

Köpmangatan 10-14, 633 56 Eskilstuna