MENY
Eskilstuna kommun

Snäckbergets restaurang

Restaurang Snäckberget är hjärtat i verksamheten kring Snäckbergets seniorlägenheter, vård- och omsorgboende samt öppna verksamhet.

Hos oss kan du alla dagar äta lunch med bordsservering, i en trivsam miljö och lugn atmosfär. Du kan välja mellan tre olika rätter; en klassisk husmanskost, en rätt som representerar mångfald i vårt samhälle och en rätt som är ett klimatsmart val. Din måltid kan dagligen avslutas med en söt efterrätt. Kaffet som serveras i restaurangen är ekologiskt.

I köket på Snäckberget tillagas dagligen ca 300 portioner, under ledning av kökschefen Peter. Till största delen lagas all mat från grunden med en hög andel säsongsanpassade och ekologiska livsmedel. Våra matsedlar är energi- och näringsberäknade. Kvalitetssäkring av måltiderna sker kontinuerligt. Köket levererar mat till Torshälla hemtjänstområde samt till dig som bor i Spångagårdens och Snäckbergets vård- och omsorgsboende.

Restaurangen anordnar trivselaktiviteter med olika teman. I samarbete med öppna dagverksamheten ordnar vi olika evenemang med mat och underhållning.Möjlighet finns också för att boka ditt födelsedagskalas, föreningsaktiviteter och liknande. Vi har fullständiga alkoholrättigheter.

Personalen i köket har stor kunskap om olika specialkoster. Har du eller din anhörig behov av specialkost - ring gärna innan du kommer, 016-710 72 70. Snäckbergets restaurang är öppen mellan 12.00-14.00 alla dagar.

Matsedel för Snäckbergets restaurang.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varmt välkommen önskar Peter med medarbetare!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Snäckbergets restaurang
Öppettider

Öppet alla dagar. Lunch 12.00-13.30.

Besöksadress

Snäckbergsstigen 6

Postadress

Snäckbergsstigen 6, 644 32 Torshälla