MENY
Eskilstuna kommun

Måsta ängs restaurang

På grund av coronaviruset har vård-och omsorgsförvaltningen beslutat att minimera antalet besök till äldreboenden och följer därmed Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridning. Vi stänger restaurangen tills vidare.

Vill du köpa en matlåda som du kan ta med hem kan du antingen kontakta köket på telefonnummer 016-710 50 57 alternativt besöka restaurangen och följa de skyltar som finns om vart du handlar.

Självklart visar vi ömsesidig respekt genom att varken du eller vi har förkylningssymtom vid försäljning av matlåda.

Vi vill ge våra gäster matglädje i trivsam och lugn miljö.

Vi erbjuder vällagad husmanskost med salladsbuffe i trivsam miljö. Du kan få specialkost om du har behov av det. Kontakta i så fall köket!

All mat tillagas på plats. Vi anpassar matsedeln till årstiderna, håller hög kvalitet och föjer svenska näringsrekommendationer.

Restaurangen är öppen för allmänheten och serverar lunch alla veckans dagar, kl. 11.30–13.30. Restaurangen fungerar också som café, måndag till fredag kl.10.00–15.00.

För Måsta ängs hyresgäster

Vi vill ge våra gäster matglädje i trivsam och lugn miljö. I särskilt boende ingår måltidsabonnemang som gäller alla måltider. Mellanmål tillagas på respektive enheten.
Vill du inte delta på de gemensamma måltiderna kan du självklart få maten serverad i din lägenhet. Vi är måna om att skapa trivsam stämning under måltiderna. Helger och högtider uppmärksammas alltid.

Varmt välkomna!

Meny Restaurang Måsta änglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Måsta äng restaurang
Öppettider

Öppet alla dagar Lunch 11.30-13.30, Kaféservering 10.00-15.00.          

Postadress

Måstaängsvägen 2, 633 48 Eskilstuna