Problem med viss e-post

Vi har för tillfället problem att skicka ut viss e-post till främst hotmail.com, live.com, msn.com och outlook.com. Du kan alltid ringa Eskilstuna direkt på 016-710 10 00 eller använda en alternativ e-postadress. Du kan även kontakta oss via vår Facebooksida.

MENY
Eskilstuna kommun

Mötesplatser för seniorer

Vill du träffa andra människor och delta i olika aktiviteter?
Då är mötesplats för seniorer något för dig!

Mötesplats för seniorer vänder sig till dig som är senior. Du som är under 65 år med sjukersättning eller pension kan också delta i verksamheten. Du behöver inte ha något biståndsbeslut men en hög grad av självständighet och kunna klara mycket själv.

I utbudet finns bland annat olika friskvårdsaktiviteter både individuellt och i grupp, så som styrketräning och balansgymnastik, underhållning, tipspromenad, bingo, minigolf och boule. Det finns också möjlighet att dricka kaffe och umgås eller sitta i lugn och ro och läsa en tidning. Det är kostnadsfritt att delta i aktiviteterna, du betalar bara för förtäring och eventuellt material.

Mötesplatser med dagliga aktiviteter

Följande mötesplatser erbjuder aktiviteter alla/några vardagar i veckan. Klicka på respektive mötesplats för att hitta program och kontaktuppgifter.

Mötesplatser med veckovisa aktiviteter, för mer information klicka på den mötesplats du vill veta mer om. OBS! Denna del är under omarbete.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Lena Pettersson
Folkhälsokonsulent
Eva Johansson
Folkhälsokonsulent
Malin Sjöberg
Enhetschef förebyggande verksamhet