MENY
Eskilstuna kommun

Snäckberget

Snäckberget erbjuder ett äldreboende och ett demensboende

Snäckbergets äldreboende vänder sig till dig som av fysiska skäl är i behov av vård och omsorg dygnet runt. Äldreboendet består av lägenheter, som varierar i storlek mellan 63-78 kvadratmeter, i fyra olika byggnader, Skeppargatan 21 A, Snäckbergsstigen 5, Snäckbergsstigen 9 och Snäckbergsstigen 11. Gemensamhetslokaler och restaurang finns i byggnaden Snäckbergsstigen 6.

Snäckbergets demensboende vänder sig till dig som har en demenssjukdom och är i behov av vård och omsorg dygnet runt. Demensboendet består av totalt 10 lägenheter, fördelade på två våningsplan med fem lägenheter om 1 rum och kök/rum och kokvrå. I byggnaden Snäckbergsstigen 6 finns även gemensamhetslokaler och restaurang.

Matsedel för Snäckbergets restauranglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Snäckberget
Snäckbergsområdet utgörs av en platå belägen högt över Torshällaån, med utsikt över gamla Torshälla med kvarnen och kyrkan i blickfånget. Byggnaderna har skogsbacke inpå knutarna. Det är gångavstånd till Östra torget med busslinje 1 för täta turer Torshälla-Eskilstuna-Borsökna. Här finns även apotek, postservice, olika affärer, restauranger och kommunal information.

Hyresvärd är Kommunfastigheterlänk till annan webbplats som även erbjuder seniorboenden i närområdet.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Snäckberget

Äldre- och demensboende

Besöksadress

Snäckbergsstigen 6

Postadress

644 32 Torshälla

Kontakt

Nina Prytz
Enhetschef