MENY
Eskilstuna kommun

Så här bor du

Lagersbergsgården byggdes 1968 och renoverades 1996 och en tillbyggnad stod klar 2012 är fördelat på fyra hus. Varje enhet består av 7, 10, 11 eller 12 lägenheter med gemensamt dagrum och kök. Lägenheterna varierar i storlek mellan 34-40 kvm. Totalt har Lagersbergsgården 164 lägenheter. De är anpassade för äldre personer med funktionsnedsättning och personer med demenssjukdom.

Hyresvärd är Eskilstuna Kommunfastigheter AB.

Planskiss lägenhet Lagersbergsgården 34 kvm
Planskiss lgh Lagersbergsgården 39,6 kvm

Lägenheterna består av 1 rum med pentry. Pentryt innehåller två spisplattor, diskho och kylskåp med frysfack. Duschrummet är utrustat med WC-stol med armstöd, tvättställ, dusch med draperistång och stödhandtag, badrumsskåp, spegel och handdukstork. Till varje lägenhet finns ett ca 2m stort lägenhetsförråd beläget på vindplanet i respektive huskropp. Vindsplanet nås med trappa och hiss.

Lagersbergsgården tillbyggnad planskiss lgh 37.5

Planskiss över lägenhet (tillbyggnad 2012) 37,5 kvadratmeter

Lägenheterna består av 1 rum med pentry och förråd . Pentryt innehåller diskho och kylskåp med frysfack. Duschrummet är utrustat med WC-stol med armstöd, tvättställ, dusch med draperistång och stödhandtag, badrumsskåp, spegel och handdukstork.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Lagersbergsgården

Ett vård- och omsorgsboende med service och omvårdnad dygnet runt

Postadress

Lagersbergsgårdens vård- och omsorgsboende
Lagrådsgatan 28
632 35 Eskilstuna        

Kontakt