Eskilstuna kommun

Konventet Folk och Kultur 8-11 februari

8 februari 2023

Onsdag-lördag 8-11 februari arrangeras det nationella, kulturpolitiska konventet Folk och Kultur till Eskilstuna. Folk och Kultur arrangeras för sjätte gången med Eskilstuna som värdstad.

Många människor från hela landet besöker Eskilstuna under de här dagarna, besökare som kommer se och upptäcka vår stad. Eskilstuna kommun tar även vara på möjligheten att berätta om våra verksamheter i seminarier och andra programpunkter.

Under konventdagarna förvandlas Munktellstaden till en plats för möten, inspiration och diskussioner om kulturens betydelse för demokratin och samhällsutvecklingen. Kulturaktörer, politiker, partiledare och eldsjälar medverkar i samtal, debatter, seminarier och konstnärliga föreställningar. Onsdag-fredag behöver du deltagarpass till de flesta programpunkterna. Utställartorget i STIGA Sports Arena, med montrar och intressanta programpunkter på scenen, är öppet för alla under alla dagar.

Läs om Folk och Kultur i Evenemangsguiden.

Uppdaterad: 9 februari 2023