Störningar i kommunens trygghetslarm

Trygghetslarmen är tillfälligt ur funktion. Vid behov ring nödnumren 070-086 62 57 eller 070-086 62 58.

Uppdaterad: 2023-03-23 kl. 10.05

Ny badplatsparkering i Sundbyholm

1 juli 2022

Så här års är Sundbyholm ett populärt besöksmål som lockar hundratals människor till slottet, hamnen och badet. Varma dagar kan det dock bli trångt om utrymmet på bilparkeringarna både i hamnen och vid badplatsen.

För att förbättra trafiksituationen i Sundbyholm ytterligare har vi skapat en till badplatsparkering, på den stora gräsytan till vänster när du kommer fram till Sundbyholm. Det finns plats för uppskattningsvis ett par hundra bilar. Avgiftsfri parkering klockan 6.00-23.00 alla dagar under juni, juli och augusti. Övrig tid är det parkeringsförbud.

Om du har möjlighet välj gärna andra sätt att ta dig till Sundbyholm. Ta bussen, gå eller cykla på den nya fina cykelbanan som invigdes för några år sedan.

Mer information om badplatsen och området Sundbyholm finns här.

Uppdaterad: 17 augusti 2022