Se och prova välfärdsteknik

25 oktober 2021

Besök Stödet, en visnings- och utbildningsmiljö för välfärdsteknik på Nygatan 17 i Eskilstuna. Öppet vardagar 9.00– 12.00.

Från och med måndagen den 25 oktober kan du besöka Stödet, en visnings- och utbildningsmiljö för välfärdsteknik, på vardagar klockan 9.00 – 12.00. Verksamheten har varit igång sedan februari/mars 2020, men på grund av coronapandemin har lokalen endast varit öppen för bokade besök.

Hos Stödet finns möjlighet att se och prova olika former av digitala hjälpmedel. Här finns både digitala hjälpmedel som du kan köpa själv och sådana som du kan få utprovade genom din vårdcentral, Regionen eller kommunens sjuksköterskor och arbets- eller fysioterapeuter.

Tanken med Stödet är att inspirera och ge kunskap, visa möjligheter och minska rädslan för digitala hjälpmedel.

Stödet är ett samarbete mellan Eskilstuna kommun, Region Sörmland och FoU Sörmland.

Stödet

Utbildnings- och visningsmiljö för välfärdsteknik.

Telefon:

Besöksadress

Öppettider

Vardagar kl. 9.00-12.00

Uppdaterad: 25 oktober 2021