Ny målbild för Sundbyholms camping tas fram

8 september 2021

Syftet med målbilden är att göra fler platser tillgängliga för dygnscamping och på så sätt öka möjligheterna för fler att campa i Sundbyholm.

Nu påbörjar kultur- och fritidsförvaltningen arbetet med att ta fram en ny målbild för Sundbyholms camping. Samtidigt kommer vi att ta fram förslag på framtida driftform och önskad inriktning för campingen.

Nuvarande avtal med Sundbyholms camping och husvagnsförening kommer att sägas upp. För de som hyr en plats på Sundbyholms camping sker ingen förändring innan det nuvarande avtalet löpt ut 2024-12-31. Därefter kan förändringar ske som överensstämmer med den nya målbilden.

Kultur- och fritidsförvaltningen kommer att bjuda in de som hyr campingplatser till dialogmöten där det finns möjlighet att ställa frågor och komma med förslag på hur framtidens camping ska se ut. Låter det intressant?

Du anmäler ditt intresse genom att mejla kultur-fritidsforvaltningen@eskilstuna.se

Har du frågor så använd e-postadressen ovan.

Vill du hellre skicka brev så är adressen Kultur- och fritidsförvaltningen, 631 86 Eskilstuna.

Uppdaterad: 18 oktober 2021