Problem med viss e-post

Vi har för tillfället problem att skicka ut viss e-post till främst hotmail.com, live.com, msn.com och outlook.com. Du kan alltid ringa Eskilstuna direkt på 016-710 10 00 eller använda en alternativ e-postadress. Du kan även kontakta oss via vår Facebooksida.

MENY
Eskilstuna kommun

Naturskolan

Välkommen till Naturskolan!

Naturskolan ligger på en holme mitt i Eskilstuna ån, i Skjulstareservatet, som är ett vackert natur- och strövområde, där många naturtyper kan upplevas. Det är centralt beläget, ca 4 km från centrum och kan lätt nås med lokalbuss eller cykel. 

Unga svanar

Två unga svanar i Eskilstunaån

Naturskolan i Eskilstuna drivs i kommunal regi och har för närvarande tre pedagoger anställda: Ann-Sofie Tedenljung-Forsberg, Marlene Bigren Ness och Magnus Svarfvar.

Verksamheten är riktad till barn och ungdomar i åldrarna från förskola till gymnasium. Naturskolan erbjuder även kostnadsfria fortbildningskurser i utomhuspedagogik för personal anställda inom barn- och utbildningsförvaltningen i Eskilstuna kommun.

Klasser och barngrupper får tillsammans med sin lärare en hel- eller halvdag dag i ett utvalt tema på naturskolan eller i sin närskog vid egna skolan.

För att boka en dag under läsåret använder man TimeCenters automatiska bokningssystem som man når genom att här på sidan klicka på "Boka naturskola" eller boka via internportalen.

Vid frågor, kontakta oss via telefon eller per e-post naturskolan@eskilstuna.se 

Vy över Skjulsta

 Välkommen! 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Naturskolan
Öppettider

8-15

Besöksadress

Kvarnstugan, Skjulsta, 63369 Eskilstuna

Postadress

Naturskolan Eskilstuna
Skjulsta resurscenter/Naturskolan
Skjulstagatan 3 A
632 29 ESKILSTUNA

Ann-Sofie Tedenljung Forsberg
Utomhuspedagog
Magnus Svarfvar
Utomhuspedagog
Marlene Bigren Ness
Utomhuspedagog