Problem med viss e-post

Vi har för tillfället problem att skicka ut viss e-post till främst hotmail.com, live.com, msn.com och outlook.com. Du kan alltid ringa Eskilstuna direkt på 016-710 10 00 eller använda en alternativ e-postadress. Du kan även kontakta oss via vår Facebooksida.

MENY
Eskilstuna kommun

Gasolhantering på säkert sätt

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har gett ut publikationer som ska hjälpa dig att veta hur gasol ska hanteras på ett säkert sätt. Nedan tipsas om bra publikationer om gasol som går att hitta på MSB:s hemsidalänk till annan webbplats.   

Publikationerna sammanfattar de lagar och regler som finns för gasolhanteringen.

Gasol i restauranger

Information för dig som har eller funderar på att installera gasol i din restaurang. Vilka regler som finns för bland annat förvaring, märkning och ledningsdragning. 

Gasol i skolor

Information som riktar sig till dig som hanterar gasol inom en skolverksamhet. Hur gasolanläggningen installeras och drivs för att uppfylla lagkraven.

Gasol för hem och fritid

Vägledning till dig som på något sätt handskas med gasol i hem- och fritidsmiljö. Den kan att ge dig en ökad förståelse för gasolens egenskaper och kan guidea dig till hur du kan öka din säkerhet vid hantering av gasol.

 

Bestämmelser för hantering och förvaring av gasol finns i Lag (2011:1011) om brandfarliga och explosiva varor med tillhörande förordning och föreskrifter.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00

Besökstid Torshälla
Måndag 10.00-19.00
Tisdag-fredag 10.00-16.30

Telefontid
Måndag-fredag 07.30-17.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla