MENY
Eskilstuna kommun

Ny webbplats samlar alla kommunens lediga jobb

Exempelbild

Nu kan du enkelt se alla kommunens lediga jobb på jobb.eskilstuna.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. En helt ny webbplats ska lyfta fram allt det som gör Eskilstuna kommun till en attraktiv arbetsgivare.

​På den nya webbplatsen finns bland annat information om hur kommunens rekryteringsprocess går till. Du som söker jobb hittar nyttiga tips och inspirerande filmer där några av kommunens medarbetare delar med sig av sin arbetsvardag. Webbplatsen lyfter också fram vad kommunen står för och hur vi genom vårt samhällsuppdrag gör skillnad för invånare, brukare och kunder i Eskilstuna, dygnet runt - året om.

Stort rekryteringsbehov

– Vi vill berätta vad som gör Eskilstuna kommun till en attraktiv arbetsgivare där du kan utvecklas. Vi behöver rekrytera ett stort antal medarbete de kommande åren, men till vissa tjänster är det en utmaning att hitta rätt person med rätt kompetens. Genom den nya webbplatsen kan vi visa vad vi har att erbjuda om du vill jobba med oss, säger Karin Tannergren, kommunstrateg HR.

Möt Gustaf

En av de engagerade medarbetare som du kan möta på den nya webbplatsen är förskolläraren Gustaf:

 

Känner du någon som söker nytt jobb? Tipsa gärna om att Eskilstuna kommuns alla lediga tjänster finns listade på jobb.eskilstuna.se​länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-fredag 07.30-16.00


Besökstid Torshälla
Måndag-fredag 10.00-12.00,
13.00-16.00

Telefontid
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

Dag före röd dag och klämdag 08.00-13.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla