MENY
Eskilstuna kommun

Ny webbplats för företagare

Exempelbild

Nu blir det enklare för dig som vill starta ett företag, utveckla ditt företag eller etablera en verksamhet i Eskilstuna. Kommunen har utvecklat sin företagsservice genom att starta en webbplats som vänder sig direkt till företagare. Snabb och enkel information som berör företagare, samlat på en plats.

Företagswebben vänder sig till dig som vill starta ett företag, utveckla ditt företag eller etablera en verksamhet i Eskilstuna. Webbplatsen ger dig snabb och lättillgänglig företagsservice, med samlad näringslivsinformation på en plats. Du får bland annat veta vilka tjänster som Eskilstuna kommun erbjuder företagare och du kan lätt komma i kontakt med rätt verksamhet utifrån ditt behov. Du hittar även information om vilka tillstånd du kan behöva söka eller vilka regler som gäller för din verksamhet.

Företagswebben hittar du på foretag.eskilstuna.selänk till annan webbplats. Du kan även nå den via eskilstuna.se genom att välja Företag under ingången Näringsliv och arbetelänk till annan webbplats.

Följ även näringslivsavdelningens facebooksidalänk till annan webbplatsför mer företagsservice.

Så togs företagswebben fram

Förslaget att ta fram en företagswebb kom ursprungligen från ett initiativ i Affärsplan Eskilstuna, en plattform för samarbete mellan det lokala näringslivet och Eskilstuna kommun. För att kunna utforma en webbplats som skapar värde för företagare tog kommunen fram webbplatsen tillsammans med företagare i Eskilstuna.

För mer information, kontakta näringslivsavdelningen på 016-710 23 88 (röstbrevlåda) eller skicka e-post till foretagsservice@eskilstuna.se.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-fredag 07.30-16.00


Besökstid Torshälla
Måndag-fredag 10.00-12.00,
13.00-16.00

Telefontid
Måndag-fredag 08.00-16.00

Dag före röd dag och klämdag 08.00-13.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla