MENY
Eskilstuna kommun

AMA är nominerade till Visa vägen-priset

Exempelbild

AMA, som är en av kommunens arbetsmarknadsenheter, har nominerats till Visa Vägen-priset som årets arbetsgivare – för andra året i rad.

– I snart 60 år har AMA i Eskilstuna arbetat med att utmana normer och ge plats och möjlighet till människor med funktionsvariationer. Idag arbetar många duktiga arbetsledare, konsulenter, administratörer och chefer tillsammans för att ge alla medarbetare en arbetsplats som man kan vara stolt över. Det görs ett enormt bra och viktigt arbete på många olika sätt. Det är ett arbete som oftast görs i det dolda och därför är jag extra glad över att AMA blivit nominerad inom kategorin "Årets arbetsgivare”, säger områdeschefen Fredrik Krait.

Bokstäverna AMA står för: Aktivitet, Motivation och Arbete. Genom praktiska verksamheter så som bygglag, snickeri, café, paketering, stadsodling med mera får personer som har behov av arbetsrehabilitering av olika anledningar, en grund för att ta sig vidare till den reguljära arbetsmarknaden eller vidare till studier. I dagsläget är det cirka 220 personer som arbetar inom ett 20-tal olika verksamheter.

– AMA:s verksamhet kan verkligen göra skillnad för människor och få dem att växa. Vi ser det hända gång på gång och våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb tillsammans. Därför är jag oerhört stolt och glad över att denna viktiga verksamhet uppmärksammas, säger Joakim Stål, enhetschef för AMA.
Priset delas ut av Samhall och först är det en uttagning inom olika regioner och sedan går vinnarna i regionen vidare till en nationell tävling som avgörs i höst. Det finns en jury för priset men även allmänhetens röster kan påverka utgången.
Om du vill att AMA:s chanser att vinna priset ska öka, så gå in och rösta härlänk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00

Besökstid Torshälla
Måndag-fredag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

Telefontid
Måndag-fredag 07.30-17.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Östra Torget, Brogatan 13, Torshälla