MENY
Eskilstuna kommun

Medarbetarskapet

Som medarbetare är du med och utvecklar kommunen. För att utvecklas framåt tror vi på ett gemensamt förhållningssätt och gemensamma värden. Därför utbildas alla medarbetare i Modigt medarbetarskap som är en unik satsning i kommunen och de kommunalägda bolagen.

MM

Modigt medarbetarskap

Modigt medarbetarskap är en utbildning och ett förhållningssätt som ska stödja utvecklingen av det enskilda mötet med kunder, brukare och medborgare samt medarbetare emellan. Utbildningen är en satsning för att vi tillsammans ska ha en kultur där vi utgår från ett positivt förhållningssätt. Vi är säkra på att det gör alla arbetsplatser bättre och att alla möten utvecklas positivt!

Vi har också ett verktyg som vi kallar Modiga idéer. Syftet med Modiga idéer är att alla medarbetare ska ha chansen att bidra till förändring. Genom Modiga medarbetare med modiga idéer når vi våra mål och invånare och kunderna blir mer nöjda.

Vi vill också stötta er medarbetare som är nyfikna på att bli chefer och ledare i framtiden genom vår utbildning Framtidens ledare som du kan läsa mer om här.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-fredag 07.30-16.00


Besökstid Torshälla
Måndag 10.00-19.00
Tisdag-fredag 10.00-16.30

Telefontid
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla