MENY
Eskilstuna kommun

Chef- och ledarskap

Modigt ledarskap

Som chef är du med och utvecklar kommunen. För att utvecklas framåt tror vi på ett gemensamt förhållningssätt och gemensamma värden. 

Vi satsar på våra chefer och ledare genom bland annat vår utbildning i Modigt ledarskap som är en unik ledarutvecklingssatsning för alla chefer i kommunkoncernen. Samt med utbildningen Framtidens ledare för våra kommande ledare i organisationen.

Modigt ledarskap

Med Modigt ledarskap skapar vi i kommunkoncernen ett gemensamt språk, en gemensam syn på ledarskap. Det gör vi genom gemensamma metoder och förhållningssätt. Programmet Modigt Ledarskap sätter fokus på omvärldsförståelse, tydliga uppdrag och överenskommelser, kreativitet, delaktighet, resultat och framför allt –  att det vi gör alltid ska skapa ett mervärde och högre kvalitet för våra kunder och brukare.

Framtidens ledare

För att uppmuntra våra medarbetare som vill jobba som chefer i framtiden, har vi ett eget utvecklingsprogram för blivande chefer – Framtidens ledare. Programmet pågår under 1,5 år med några utbildningsdagar i månaden. Här kan du som medarbetare med minst en 2-årig högskoleutbildning och med minst 4 års arbetslivserfarenhet utbildas i personlig utveckling, ledarskap, kommunal verksamhet, organisation och styrning. Utbildningen innehåller också studiebesök, "skuggning", projektarbete och litteraturstudier.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-fredag 07.30-16.00


Besökstid Torshälla
Måndag 10.00-19.00
Tisdag-fredag 10.00-16.30

Telefontid
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla