MENY
Eskilstuna kommun

Starta företag

Det kommunägda bolaget Munktell Science Park hjälper dig i frågor kring nyföretagande eller om du vill ha hjälp med att utveckla en affärsidé.

Munktell Science Parklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du bland annat få affärscoaching, råd kring finansering och knyta värdefulla kontakter. Där finns också nätverket Din Idé med representanter från olika nyföretagaraktörer. Använd gärna verktyget Idélotsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att hitta rätt bland företags- och innovationsfrämjande aktörer i Eskilstuna.

Om du behöver hjälp med tillstånd och regler kan du vända dig till oss på näringslivsenheten. Vi kan också hjälpa dig att exempelvis hitta nätverk, ge råd om hur du kan hitta lokaler och mark och lotsar dig till rätt kontakt. Vi arbetar ständigt för en bättre kommunal service!

Läs mer om fördelarna med att driva företag i Eskilstuna

UngDrive

UngDrive riktar sig till dig som går i årskurs 9 eller i årskurs 1-2 på gymnasiet. I UngDrive får du möjligheten att av erfarna unga entreprenörer lära dig allt du behöver för att lyckas i ett eget företag och tjäna pengar på en egen affärsidé under sommarlovet.

Läs mer här: Ung Drive

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Munktell Science Park
Öppettider

Vardagar kl 8-17. Andra tider när det är någon aktivitet.

Besöksadress

Portgatan 3

Postadress

63352 Eskilstuna

Kontakt

016-550 00 00
Skicka e-post
016-550 00 99