Problem med viss e-post

Vi har för tillfället problem att skicka ut viss e-post till främst hotmail.com, live.com, msn.com och outlook.com. Du kan alltid ringa Eskilstuna direkt på 016-710 10 00 eller använda en alternativ e-postadress. Du kan även kontakta oss via vår Facebooksida.

MENY
Eskilstuna kommun

Stadsodlingen

Vad händer på stadsodlingen?

Nu har odlingarna börjat gå in i sin vila för att nästa år tas i bruk igen och då kommer vi att berätta mer om vad som händer.

Grönsaker från Stadsodlingen

Var finns vi?

På Närjeholme finns Stadsodlingen där vi odlar blommor, kryddor och ekologiska grönsaker.

En del av stadsodlingen är till för kommunens förskolebarn som vid varje besök har haft ett tema, till exempel att lära sig om bin, jord och näring för att sedan vara med och plantera.

Stadsodlingen är ett inspirerande utflyktsmål där du kan få tips om odlingar, på hur man som nybörjare kan börja odla och med vad, hur du bygger en bostad för humlor och bin och mycket mer.

Till Stadsodlingen tar du dig bäst med buss, cykel eller till fots

Promenera eller cykla

Närmast är det från Kungsgatan 87 (Folkestaleden). Cykel och gångväg över röda bron finns mitt emot Barkmans Färg. Stadsodlingen är belägen precis efter bron.

Åka buss

Ta buss nummer 7 och gå av vid hållplats Ridderhofsgatan, promenera sedan längs Kungsgatan och gå över röda bron vid Kungsgatan 87, mitt emot Barkmans färg. Stadsodlingen är belägen precis efter bron.

Bil

Det finns en parkering på Kungsgatan 100 vid den gamla bilskroten mittemot Barkmans färg och sedan går man över gångbron till odlingen. 


AMA 
- Resursenheten för Aktivitet, Motivation och Arbete
AMA sköter bland annat om stadsodlingen.
Här kan du läsa mer om vad AMA gör.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Stadsodlingen
Öppettider

Måndag - fredag kl. 8.00-15.00
(Verksamheten är öppen maj - september)

Postadress

Eskilstuna kommun / AMA, Alva Myrdals gata 5, 631 86 Eskilstuna

Olle Philipsson
Biträdande Enhetschef