Volvo CE Arena

STIGA Sports Arena blir Volvo CE Arena.

Det nya namnet Volvo CE Arena gäller från att beslut fattas i Kommunstyrelsen den 16 januari. Under en övergångsperiod på några veckor kommer båda namnen användas eftersom flera evenemang redan bjudit in besökare med det gamla arenanamnet. Under vecka sju byts skyltarna ut och därefter gäller Volvo CE Arena fullt ut, det vill säga från det att Melodifestivalen arrangeras i arenan.

Volvo CE Arena är en modern miljöbyggnad för idrott, konserter och mässor i Munktellstaden. Arenan uppfyller internationella krav för handboll. Utöver det spelas även sporter så som basket, futsal, innebandy, parasport och volleyboll i arenan. Hundar är inte tillåtna i arenan.

Volvo CE Arena har en egen webbplats där du hittar mer information.

Volvo CE Arena

Vid frågor om kommande arrangemang (t.ex. frågor om biljetter, tider, åldersgränser eller liknande) så hänvisar vi till respektive arrangör.

Telefon:

Öppettider

Volvo CE Arena är inte öppen för allmänheten, annat än vid matcher och arrangemang. Under träningar är arenan stängd. Håll dig uppdaterad med hjälp av Evenemangsguiden om vad som gäller kring just ditt besök.

Uppdaterad: 16 januari 2024