MENY
Eskilstuna kommun

 

Teknik är spännande, kreativt och kul, men inte svårt. Oavsett om du redan bär med dig kunskap, är nyfiken eller t.o.m. teknikrädd vill vi utmana och väcka nyfikenhet för teknikens härliga värld! Man kan spela både boll och fiol, dansa, rida och mycket mera på sin fritid, men om man gillar att uppfinna, klura och skapa så fanns ingen plattform, ingen plats. Med detta som bakgrund skapades Komtek. I Eskilstuna har KomTek funnits i kommunal regi sedan 2004.

Vad är KomTek?

Komtek är plantskolan för blivande tekniker, naturvetare, innovatörer och entreprenörer! Komtek, den kommunala teknik- och entreprenörsskolan, är ingen egentlig skola utan en kommunal verksamhet med inriktning på fritidskurser och skolstöd.

  • Till Komtek kommer man om man är nyfiken och vill lära och utforska.
  • Till Komtek kommer man om det kliar i fingrarna och hjärnan.
  • På Komtek är alla sätt att lära, alla metoder, rätt.
  • Komtek är en plats där alla är välkomna.
  • Alla kurser är kostnadsfria.

Drivkraften och styrkan i Komtek är våra medarbetares engagemang, samlade kompetens, nyfikenhet, glädje och viljan att fylla på och dela med sig av detta både till våra deltagare men också i vårt nätverk!

Idag finns ett Komtek på 21 platser i Sverige. Mer information om föreningen KomTek och var du hittar alla KomTek i Sverige finns att läsa på KomTek Sveriges hemsida: www.komtek.selänk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

KomTek
Besöksadress

Smedjegatan 7

Postadress

63220 Eskilstuna

Jeanette Folkegård
Teknikpedagog och verksamhetsledare
Jenny Raabe
Teknikpedagog
Johan Karlsson
Teknikpedagog