Problem med viss e-post

Vi har för tillfället problem att skicka ut viss e-post till främst hotmail.com, live.com, msn.com och outlook.com. Du kan alltid ringa Eskilstuna direkt på 016-710 10 00 eller använda en alternativ e-postadress. Du kan även kontakta oss via vår Facebooksida.

MENY
Eskilstuna kommun

Klara dig i 72 timmar, packa en krislåda

Sverige är ett modernt land där de flesta av oss lever ett säkert och tryggt liv med alla tänk­bara bekväm­lig­heter. Men ett modernt sam­hälle är också ett sår­bart sam­hälle. Hur beredd är du om något skulle hända?

Den svenska kris­bered­skapen bygger på att alla tar ett gemen­samt ansvar för vårt lands och för vår egen och anhö­rigas säker­het. Det egna ansvaret inne­bär också att du ska vara för­beredd på att kunna han­tera en svår situa­tion och klara av de omedel­bara behov som kan uppstå.

Att kunna klara några dygn utan el, vatten eller mat är ingen lätt situa­tion. Men de flesta av oss kan klara det om vi tänker efter före. Om vi klarar de första akuta dygnen under­lättar det för de mest nöd­ställda. Då kan sam­hällets resurser användas för att hjälpa svaga och utsatta människor; till exempel äldre, sjuka och barn.

Vid kriser finns en risk att du måste klara dig utan till exempel värme, belysing, vatten och mycket annat. I broschyren här brevid har vi samlat tips på vad en krislåda bör innehålla.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00

Besökstid Torshälla
Måndag 10.00-19.00
Tisdag-fredag 10.00-16.30

Telefontid
Måndag-fredag 07.30-17.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla

Annica Hagberg
Säkerhetschef