Service, tjänster och viktig info med Eskilstuna direkt i din mobil

Med Eskilstuna direkt-appen i din telefon kan du anmäla fel, kolla lediga jobb och ta emot viktiga meddelanden från oss.

Appen Eskilstuna direkt är en spegling av kommunens officiella webbplats eskilstuna.se. Det innebär att du med appen i din mobil smidigt har tillgång till allt det som också finns på webben.

Här finns fakta om Eskilstuna, information om pågående vägarbeten, aktuell skolmatsedel och lediga jobb på Eskilstuna kommun. Appen ger dig också tillgång till våra e-tjänster och blanketter så att du själv kan utföra tjänster som rör kommunen – när du vill.

Appen är ett snabbt och smidigt verktyg när du vill lämna synpunkter eller anmäla fel och brister på gator, parker, lekplatser, belysning och vinterväghållning. Du taggar platsen det gäller och bifogar bilder som hjälper till att beskriva felet och underlätta för den som ska åtgärda bristerna. Din hjälp är värdefull och tillsammans kan vi hålla vår kommun hel och ren.

En annan riktigt bra grej med appen är meddelandefunktionen. Med så kallade pushnotiser kan vi nå dig snabbt med information. Det kan vara handla om större driftstörningar, eldningsförbud eller så kallat VMA - Viktigt Meddelande till Allmänheten

I dag finns över 7 600 enheter anslutna och vi hoppas såklart att fler ska upptäcka fördelarna med Eskilstuna direkt-appen

Så ladda ned den till din telefon du också! Och glöm inte att aktivera pushnotiser så att vi kan nå dig vid akuta händelser.

Du kan också söka på Eskilstuna direkt i någon av appbutikerna.

Måndag-fredag 07.30-16.00

Måndag 10.00-19.00