MENY
Eskilstuna kommun

Tyck till om kommunen i årets medborgarundersökning

Exempelbild

I SCB:s medborgarundersökning får du som kommuninvånare tycka till om kommunen. Är du är en av de 1 600 utvalda som fått enkäten? Då kan du hjälpa oss att fortsätta utveckla kommunen.

Det är Statistiska centralbyrån (SCB) som gör undersökningen på uppdrag av kommunen. Enkäten skickas ut till ett slumpmässigt urval av invånare i åldrarna 18-84 år. I Eskilstuna får 1 600 personer enkäten. Undersökningen pågår fram till slutet av oktober och det går att svara via en pappersenkät eller på webben.

Påverka utvecklingen

Frågorna handlar om kommunen som en plats att leva på och om kommunens service. Det är frivilligt att delta, men om du har blivit utvald vill vi gärna att du svarar på enkäten. Då har du möjlighet att påverka utvecklingen i kommunen och hjälpa oss i vårt förbättringsarbete.

Hjälp oss förbättra

Resultatet från medborgarundersökningen publiceras här på webben i mitten av december. Du kan också ta del av resultat från tidigare undersökningar på den här sidan. Eskilstuna kommun har låtit göra undersökningen i flera år och svaren använder vi i vårt arbete för att utveckla kommunens service och tjänster på olika sätt. Svaren ger en fingervisning om vad vi kan göra bättre och vad du är nöjd med som vi ska fortsätta göra.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-fredag 07.30-16.00


Besökstid Torshälla
Måndag 10.00-19.00
Tisdag-fredag 10.00-16.30

Telefontid
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla