MENY
Eskilstuna kommun

Magnus Gustafsson blir ny förvaltningschef

Exempelbild

Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltningen får en ny förvaltningschef i höst, Magnus Gustafsson. Han har tidigare arbetat som områdeschef i Eskilstuna kommun.

Han lämnar nu närmast en tjänst som förvaltningschef för service- och teknikförvaltningen i Katrineholms kommun.

– Eskilstuna kommun står inför flera utmaningar de kommande åren med fler barn och äldre, ett tuffare ekonomiskt läge samt behov av utveckling och effektivisering av våra verksamheter med hjälp av digitalisering. Det är glädjande att Magnus har tackat ja till tjänsten som förvaltningschef då han har stor erfarenhet av att leda i förändring, säger kommundirektör Tommy Malm.

Gemensam målbild

Arbetsmarknadsfrågor och vuxenutbildning är nya ansvarsområden för Magnus Gustafsson, men han är en utvecklingsorienterad ledare och väl insatt i Eskilstuna kommuns värdegrund och organisation. Magnus Gustafsson har tidigare arbetat sju år i Eskilstuna kommun som chef i olika positioner.

– Jag uppskattar att Eskilstuna kommun satsar och tror på medarbetaren. Jag ser fram emot att skapa en gemensam målbild tillsammans med alla som arbetar på förvaltningen, säger han.

Magnus Gustafsson ersätter den tidigare förvaltningschefen Thure Morin som går i pension. Han börjar sin anställning i Eskilstuna kommun i höst.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-fredag 07.30-16.00


Besökstid Torshälla
Måndag 10.00-19.00
Tisdag-fredag 10.00-16.30

Telefontid
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla

Tommy Malm
Kommundirektör