Torshälla direkt flyttar ihop med Torshälla bibliotek

25 februari flyttar Torshälla direkt in hos Torshälla bibliotek i Kvarnen. Samlokaliseringen av biblioteket och kommunens kontaktcenter innebär nya och utökade öppettider för båda verksamheterna.

Flytten medför också att det kommer finnas bättre parkeringsmöjligheter.

– Vi ser även samlokaliseringen som en möjlighet att marknadsföra både Torshälla direkt och Torshälla bibliotek till Torshällborna. Det blir förhoppningsvis en än viktigare mötesplats framöver eftersom besökare kan göra fler ärenden på samma ställe, säger Ann-Sofie Zetterljung som är områdeschef på kommunens serviceförvaltning.

25 februari klockan 11.00 hålls ett invigningstal och därefter firas nyinvigningen hela dagen. Kaffe och tårta serveras 11.30-12.30 på plats i Kvarnen, som dessutom har kvällsöppet enligt sina nya öppettider: måndag 10.00-19.00, tisdag-fredag 10.00-16.30.

Biblioteket kommer som tidigare ha öppet på lördagar 11.00-14.00, men då är inte Torshälla direkt bemannat.

Hela dagen arrangeras tipspromenad för stora och små. Ballonger delas ut till alla barn.

Under torsdagar kommer det även fortsättningsvis finnas service på finska hos Torshälla direkt.

Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00