Tack till alla er 521 som poppade modiga idéer!

Två personer från mässan Eskilstuna inspirerar står i Modiga idéers monter.

Engagerade medarbetare i Modiga idéers monter på mässa Eskilstuna inspirerar, bjöd på popcorn då besökarna poppade idéer.

Under mässan Eskilstuna inspirerar fick vi in hela 521 idéer och förslag på hur Eskilstuna kommun kan bli en bra plats att leva och verka i. Vad händer nu med alla de poppade idéerna?

Stort tack till alla er som under mässan Eskilstuna inspirerar poppade modiga idéer som kan bidra till att göra Eskilstuna kommun bättre! Hela 521 idéer fick vi in. Så vad händer nu? Jo, idéerna har förts vidare till de enheter på Eskilstuna kommun där just din idé hör hemma. Enheterna väljer sedan ut vilka idéer som de vill gå vidare med.

Alla idéer är viktiga

Men bli nu inte ledsen om inte just din idé blir vald. Alla idéer som kommer in är viktiga, även om de inte blir till verklighet. För att få fram EN bra idé måste vi ha ett stort urval att välja från. Tanken är att komma förbi de uppenbara idéerna, de idéer som de flesta kommer på först och få fram de tokiga idéerna, de som kanske inte blir förverkligade i sin helhet men som istället kan bidra till att de idéer som blir förverkligade utvecklas och blir ÄNNU bättre.

Fortsätt poppa idéer

Så fortsätt hjälpa oss att göra Eskilstuna kommun till en bra plats att leva på genom att låta dina idéer poppa! Lämna dina synpunkter och idéer via vår e-tjänstlänk till annan webbplats.

Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00