Tyck till om annonsen
Aktuellt från Eskilstuna kommun

Hjälp oss att göra annonsen Aktuellt från Eskilstuna kommun bättre. Annonsen publiceras i Eskilstuna-Kuriren varannan torsdag och i den lokala gratistidningen Extra.

Svara på frågorna i enkätundersökningen så hjälper du oss att ta reda på hur annonsen upplevs och används. Det ger oss underlag för att utveckla och göra den bättre.

Undersökningen består av elva frågor som tar ungefär tre minuter att svara på. Dina svar är anonyma.

Undersökningen genomförs av företaget Gullers Grupp på uppdrag av Eskilstuna kommun och är tillgänglig på eskilstuna.se/aktuellt fram till den 6 januari 2019.

Tack för ditt engagemang!

Om annonsen

”Aktuellt från Eskilstuna kommun” är en annons med information från kommunens verksamheter. Annonsen har funnits sedan 1990-talet.

Annonsen ska ge ökad kunskap om kommunkoncernens verksamheter, tjänster och service samt ge invånare information om aktiviteter och evenemang.

Genom information om aktuella dialoger och samråd ska annonsen också göra det möjligt för invånarna att känna sig delaktiga och kunna påverka inför beslut.

Madeleine Barck
Kommunstrateg kommunikation