LaRS-stadsdelsutveckling i Lagersberg, Råbergstorp och Stenby

Aktuellt:

hjärta

Sommaren var fylld av aktiviteter för barn, delvis tack vare särskilda sommarlovspengar.
Nu under hösten har stadsdelsgruppen träffats en gång, ett LaRSblad har utkommit och innehållet finns också på facebooksidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster,

Träffpunkten Lagersberg har öppet tre kvällar i veckan i olika regi.

Måndagar:

Lilla fritidsgården 17-21 . Barn 10-13. Arr. Hyresgästföreningen
Tisdagar: Bytesbod 16-18 Arr. Hyresgästföreningen
Onsdagar: Barnverksamhet 17-19. Barn över 9 och barn under 9 i vuxet sällskap. Arr. Hyresgästföreningen
Torsdagar: Öppen mötesplats för alla åldrar 15.30-18.30

Ett antal aktiviteter planeras  under hösten.
Kurser i svenska och samhälle och vardagssvenska drivs i samarbete med Medborgarskolan.

En lokal trygghetskoordinator har nyligen anställts och ett stadslag på åtta personer från AMA håller ordning och fint i hela stadsdelen.

LaRs är ett projekt vars övergripande mål är att skapa en hållbar och attraktiv stadsdel med god sysselsättningsnivå, goda möjligheter att mötas och utvecklas genom en ökad förståelse för varandras kultur och bakgrund och med ett tydligt fokus på barn och ungdomar. Projektet ska stärka identitet och konkurrenskraft hos de som bor och verkar i LaRS.

Vi har kontor och redaktion på Assessorsgatan 7A  i Råbergstorp och aktiviteter frmförallt på Träffpunkten i Lagersberg.

Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00