MENY
Eskilstuna kommun

Sverige mot narkotika 2017

Webblogo Sverige mot narkotika 2017

20-21 september 2017 är det dags för konferensen Sverige mot narkotika, en manifestation mot narkotika dit engagerade i narkotikafrågan kommer.

Konferensen 2017 är en träffpunkt för alla som är engagerade i narkotikafrågan: myndigheter, organisationer, folkrörelser och allmänheten. Strävan är att framöver låta Sverige mot narkotika konferensen årligen växa och återigen bli den viktiga opinionsbildande konferens den tidigare varit för alla som är intresserade i narkotikafrågan.

På konferensen Sverige mot narkotika träffar du andra som arbetar mot narkotika. Under två spännande dagar kan du ta del av deras erfarenheter, nya faktauppgifter och forskningsresultat men också dela med dig av dina kunskaper.

Värd för konferensen denna gång är Eskilstuna kommun i samarbete med ECAD (European Cities Against Drugs) samt Folkrörelser mot droger, ett nätverk av svenska folkrörelser.

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till Sverige mot narkotika 2017. Observera att det finns ett antal obligatoriska fält som måste fyllas i. Du får ett bekräftelsemejl när din anmälan har registrerats.

Det finns begränsat antal platser till konferensen. Sista anmälningsdag är 8 september. Kontakta Projektledare Maria Johansson för sen anmälan.

Deltagaravgift
Deltagaravgiften är 1 200 kronor för anmälan. I deltagaravgiften ingår mingel,lunch, middag samt dokumentation av konferensen.

Utställare
Vill du ställa ut i utställningshallen? Kontakta vår projektadministratör ann-britt.kent@eskilstuna.se. Kostnaden för att ställa ut är 10 000 kr.

Anmälan är bindande
Vid avbokning kommer deltagaravgiften att debiteras enligt ovanstående priser. Bokningen kan dock överlåtas till annan deltagare utan extra kostnad genom skriftlig anmälan till ann-britt.kent@eskilstuna.se

Fakturabetalning
Fakturan skickas i första hand elektroniskt.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Maria Johansson
Projektledare Sverige mot narkotika 2017
Carl-Fredrik Movitz
Pressansvarig Sverige mot narkotika 2017