Mälardalens högskola

Med 16 000 studenter är Mälardalens högskola en av Sveriges största högskolor.

Högskolan har campus i Eskilstuna och Västerås och kännetecknas av nära samarbete med företag och offentlig sektor i regionen och en tydlig miljöprofil.

Samhällskontraktet

Samhällskontraktet är ett samarbete mellan Eskilstuna kommun, Västerås stad, Region Sörmland, Region Västmanland och Mälardalens högskola. Samhällskontraktet handlar om att med gemensamma krafter och resurser utveckla vår region. Ambitionen är att studenter på Mälardalens högskola ska få jobb i vår region och Samhällskontraktet arbetar med att kunna erbjuda studenter på högskolan karriärutveckling från dag ett.

På webbplatsen bostadeskilstuna.se hittar du allt som har med student­bostäder i Eskilstuna att göra. Där kan du se vilka bostads­områden som finns och vilka lägen­heter som är lediga just nu.

Bostadsgaranti för studenter

I Eskilstuna har vi bostadsgaranti för de studenter som kommer "utifrån" och som ska börja studera på Mälardalens högskola. Mer information om vilka regler som gäller finns på bostadeskilstuna.se.

Kontakta Bostad Eskilstuna

E-post: info@bostadeskilstuna.se
Telefon: 021-17 19 50, kl 10.00-12.00 och 14.00-16.00 varje vardag. Bli inte förvånad om svaret är Bostad Västerås, du har kommit rätt (sam­arbete mellan Eskilstuna och Västerås).

Uppdaterad: 23 september 2021