Fritidsbanken - låna utrustning

Fritidsbanken Eskilstuna finns beläget i Munktellarenan på Isstadion beroende på vad du vill låna. På dessa ställen kan du låna sport- och friluftsutrustning helt gratis i upp till 14 dagar.

Fritidsbanken är som ett bibliotek, fast för sport- och fritidsprylar. Här kan du som privatperson låna sport- och fritidsutrustning. Alla får låna och allt är gratis, du får låna i max 14 dagar.

Utbudet i Fritidsbanken bygger på solidaritet. Utrustningen är oftast begagnad och skänks av privatpersoner, företag, föreningar och organisationer. Smart både för miljön och plånboken!

Har du prylar hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot dem. Du kan skänka prylarna inne på Munktellarenan i vår ”skänkeslåda” utanför butiken, när Munktellarenan är öppen. Du kan även skänka prylarna i vår stuga som står på återvinningsstation Lilla Nyby. Stugan står bredvid miljöboden.

För er som är en skola eller större grupp och behöver låna skridskor till fler än 10 personer, boka gärna utrustning via vårat beställningsformulär, ring oss på vår telefon tid eller skicka ett mejl till fritidsbanken@eskilstuna.se så skickar vi ett beställningsformulär till er. Vi behöver er beställning senast 10 dagar innan ert behov av utrustningen.

För öppettider, se länk nedan till Fritidsbankens hemsida

Uppdaterad: 15 april 2024