Karriär och framtid

Upptäck och utveckla din karriär vid Mälardalens universitet genom att samarbeta med Eskilstuna kommun och lokala aktörer.

Eskilstuna kommun arbetar målmedvetet för att bli Sveriges bästa kommun för små och medelstora företag.

Vi fokuserar på strategiska investeringar, samarbeten och att möta kompetensbehoven, särskilt inom de många företag med fokus på hållbarhet och grön omställning som finns i Eskilstuna. Genom Samhällskontraktet med Mälardalens universitet erbjuder vi studenter en möjlighet att starta sina karriärer och bidrar samtidigt till ekonomisk tillväxt.

Engagera dig i spännande projekt redan som student. Ta steget in i yrkeslivet genom praktiska uppdrag som stärker din erfarenhet och ditt nätverk. Vi finns här för att stödja dig och hjälpa dig forma din professionella bana från dag ett, vilket ger en stark grund för framtida framgång.

Gör ditt examensarbete hos oss

Är du student och intresserad av att göra ditt examensarbete med en kommunal verklighet som bakgrund? Eskilstuna kommun erbjuder möjligheter för dig att engagera dig i spännande och relevanta projekt som kan forma din framtida karriär. På vår jobbsajt hittar du förslag på ämnen inom våra olika förvaltningar, tidigare studenters examensarbeten och information om hur du ansöker. Vi är här för att stödja dig och hjälpa dig att utforska dina möjligheter.

Karriär från dag 1 - med Samhällskontraktet

Samhällskontraktet är ett samarbete mellan Eskilstuna kommun, Västerås stad och Mälardalens universitet för att utforska och hitta lösningar på komplexa samhällsutmaningar tillsammans med andra samhällsaktörer. Vår ambition är att studenter på Mälardalens universitet ska få jobb i vår region. Samhällskontraktet arbetar för att erbjuda studenter karriärutveckling från dag ett, vilket ger dig en stark och säker grund för din framtid.

Uppdaterad: 11 juli 2024