Eskilstuna kommun

Bokning

Personal från kommunala eller fristående skolor, kan själv boka en naturskoledag med oss på Naturskolan i Eskilstuna eller på den egna skolan.

Bokning för höstterminen är ännu inte öppen

Vi planerar att öppna bokningen fredag 18 augusti 14.00.
Börja med att boka en tid för din klass för den här terminen, så att så många som möjligt får chans att besöka oss. Tänk på att en tid också motsvarar en klass. Vi kan inte ta emot dubbla klasser på en bokad tid.

Observera att man skall få ett bekräftelsemail när bokningen är genomförd.

Under fliken teman kan ni se vilka veckor som gäller för respektive tema. Där kan ni också läsa vidare om innehållet i de teman vi erbjuder. Det finns möjligheten att välja ett av två olika teman, beroende på årstid och vad som passar det egna arbetet på skolorna.

Om ni inte får tid hos oss så maila gärna då vi kan erbjuda er ett besök om vi får avbokningar.
Då alla tider dessutom inte är satta för projekt och fortbildningar kan detta också leda till några fler tider längre fram på terminen.

Naturskolans arbete under höstterminen 2023

Under höstterminen kommer naturskolan avsluta ett Lona-projekt "samlingsplatser skolnära natur" som bland annat innefattar fortbildning med arbetslag.

Naturskolan har också samarbete med gymnasieskolor t.ex. där elever från Real-gymnasiet får göra praktik hos oss.

Naturskolan kommer också ha nätverksträffar under höstterminen. Vi välkomnar representanter från en mängd förskolor (kommunala och fria) för att ge inspiration till utomhuslärandet året runt.

Sedan har vi alla våra klassbesök här i Skjulsta, men också ute på olika skolor. Fredagar möter vi grupper från språkintroduktionsprogram och välkomsten i första hand.

Naturskolan

Naturskolan i Eskilstuna drivs i kommunal regi och har för närvarande två pedagoger anställda: Ann-Sofie Hagen och Magnus Svarfvar.

Besöksadress

Postadress

Skjulsta resurscenter/Naturskolan
Skjulstagatan 3 A
632 29 Eskilstuna

Uppdaterad: 21 augusti 2023