Eskilstuna kommun

Naturvetenskap och samhälle

Naturvetenskapsprogrammet med inriktning Naturvetenskap och samhälle (NASA) är perfekt för dig som vill ha en framtid inom exempelvis juridik, miljö eller ekonomi.

De första åren får du en stabil naturvetenskaplig grund med matematik, kemi, fysik och biologi. Sista året specialiserar du dig inom de samhällsorienterande ämnena. NASA ger dig alltså kunskaper inom både det naturvetenskapliga och de samhällsvetenskapliga områden och du får fördjupa dig i hur världen runtomkring dig fungerar på flera olika plan.

Utöver de teoretiska och laborativa kunskaperna och de naturvetenskapliga ämnena så får du ägna dig åt spännande geologiska företeelser, nationalekonomi, dagsaktuell politik och internationella relationer.

För dig som

  • Vill veta så mycket som möjligt om världen runtomkring oss.
  • Vill få goda förutsättningar för ett framtida arbete inom alla de områden när det naturvetenskapliga och det samhällsvetenskapliga möts.

Perfekt balans mellan kvalitet, design och spelegenskaper

STIGA Sports AB är ett globalt företag med dotterbolag i Kina och Japan samt partners i över 100 länder.

1944 startade STIGA Sports sin tillverkning av bordtennisprodukter och är idag etablerade som ett av världens största märken inom bordtennis. STIGA Sports har även ett brett utbud med sportartiklar för utom- och inomhuslek med klassiker som Snowracer®, som 2023 firar 50-årsjubileum, och bordshockeyspelet Play Off.Under hösten 2019 lanserade STIGA Sports även en tredje division och professionell satsning i en utav världens snabbast växande sporter – STIGA Padel.

STIGA-bordtennisstommar är välkända och anses vara världsledande ända sedan vi började vår resa 1944. I över 75 år har våra stommar, i egen produktion, varit hjärtat och själen i STIGA Bordtennis. Vår filosofi har alltid varit att hitta den perfekta balansen mellan kvalitet, design och spelegenskaper.

Alla STIGA-stommar är tillverkade i Eskilstuna, Sverige och utvecklade, designade och producerade på vårt huvudkontor och i vår produktionsanläggning, som drivs av vår personal i världsklass med många års erfarenhet av trä, fibermaterial, miljövänliga lim, forskning och utveckling.

Rinmangymnasiet

Telefon:

Öppettider

Receptionen

Måndag kl. 8.30-15.00
Tisdag kl. 9.30-15.00
Onsdag kl. 8.30-15.00
Torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Lunchstängt varje dag kl. 12.00-13.00

Uppdaterad: 6 februari 2023