Eskilstuna kommun

Naturvetenskap

Vill du ha bredast möjliga behörighet och kunna utbilda dig till läkare, veterinär, apotekare eller civilingenjör? Då är Naturvetenskap inom Naturvetenskapsprogrammet (NANA) en inriktningen för dig!

NANA på Rinman är en stabil utbildning som ger dig så väl teoretiska som laborativa kunskaper i ämnen som kemi, fysik och biologi. Vi har väl utrustade labbsalar där du kan testa dina kunskaper i spännande laborationer. Du får också fördjupa dig i både astrofysik och bioteknik för att ytterligare spetsa dina naturvetenskapliga kunskaper.

Grunden till alla de naturvetenskapliga ämnena är matematik och här får du läsa matematik på hög nivå. Självklart läser du inte bara naturvetenskapliga ämnen utan också samhällsorienterande ämnen, språk och idrott.

För dig som

  • Gillar att lära dig nya saker.
  • har en ambition att bidra till den naturvetenskapliga utvecklingen.

Stille är världsledande i kirurgiska instrument

Vi är ett internationellt företag och har vår produktion i Torshälla i Eskilstuna.

Stille är pionjärer inom utveckling, tillverkning och försäljning av kirurgiska instrument och operationsbord. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför medicintekniska produkter för specialistkirurger världen över. I över 180 år har vi utvecklat och tillverkat de bästa kirurgiska instrumenten till världens mest krävande kirurger. Operationsbord tillverkade vi för första gången 1887 och är idag bland de mest avancerade som finns.

Stilles vision är att vi med våra produkter ska skapa förutsättningar för kirurgisk perfektion ”Surgical perfection. For life”. Våra värdeord är Perfektion, Passion och Pålitlighet. Vi strävar efter att utveckla produkter och lösningar som gör kirurgiska ingrepp säkrare och mer kostnadseffektiva. Vår produktutveckling och produktion kännetecknas av mycket höga krav på kvalitet och våra produkter är med och räddar liv.

Våra medarbetare inom Stille är den viktigaste resurs vi har. Det är alla vi medarbetare i Stille som genom ett bra arbete och goda idéer skapar vår framgång och möjligheter till ett framgångsrikt företag. Teamkänslan, kvalitétsfokus och stolthet över vårt hantverk är starkt hos oss och man är omgiven av kollegor som räknas som branschens bästa.

Rinmangymnasiet

Telefon:

Öppettider

Receptionen

Måndag kl. 8.30-15.00
Tisdag kl. 9.30-15.00
Onsdag kl. 8.30-15.00
Torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Lunchstängt varje dag kl. 12.00-13.00

Uppdaterad: 6 februari 2023