Eskilstuna kommun

Öppet hus på Zetterbergsgymnasiet

Zetterbergsgymnasiet erbjuder universitets- och yrkesförberedande undervisning och du kan läsa programmen Ekonomi med inriktning ekonomi, Hotell och turism, Försäljnings- och serviceprogrammet (fd Handel och administration) samt Introduktionsprogrammen.

Vi kommer genomföra öppet hus under hösten och vi kommer delta på Gymnasiemässan.

Onsdag den 22 november 2023 arrangeras Eskilstuna gymnasiemässa på STIGA Sports Arena. Alla elever som går i nian i de kommunala och fristående skolorna runt om i Eskilstuna kommun får besöka mässan under skoltid.

 

Vi du ha kontakt, "Chatta med Zetterbergsgymnasiet" här nedan, som är en Facebook Messenger länk eller använd våra kontaktuppgifter (e-post och telefon).

Du når oss också via Instagram. Flera små filmer om vår skola och våra program finns på vårt Instagramkonto.

Välkommen att ta kontakt!

Det här är Zetterbergs

Oavsett om vi pratar om marknadsekonomi eller medelhavsturism, strävar vi efter att våra resultat ska vara de bästa möjliga. Vi har höga förväntningar på våra elever och lärare i utbyte mot möjligheter i det oändliga. På vår skola erbjuder vi digitalisering, teknologisk utveckling och näringslivsförankring som alltid ligger i framkant. Välkommen till Eskilstunas nyaste gymnasieskola!

Handels- och administrationsprogrammet byter namn till Försäljnings- och service programmet 1 juli 2022.

Se filmen inspelad på Zetterbergsgymnasiet, Daniel Hallberg besöker Försäljnings- och serviceprogrammet

Uppdaterad: 8 maj 2023