Den breda blandningen av program formar S:t Eskils gymnasium till en skola som andas kreativitet, glädje och gemenskap.

Under sommarperioden vecka 27 – 30 är skolan stängd. Under denna period har Rinmangymnasiet tillsammans med S:t Eskils gymnasium en jourhavande skolledare som kommer att vara i tjänst för hantering av frågor som rör skolorna. Den skolledare som är i tjänst har endast möjlighet att hantera akuta frågor. Det innebär att frågor som rör utskrift av dokument såsom betyg eller intyg hänvisas till hantering när skolorna öppnar igen den 2 augusti. 

Frågor som rör antagningsbesked hänvisas till antagningsenheten i Västerås telefon 021 - 39 20 79.

För frågor rörande antagning till skolorna utifrån reservplats ber vi er återkomma när skolorna öppnar igen den 2 augusti. 

Läsårsstart för höstterminen är måndag den 16 augusti. Välkomstbrev för elever som är antagna till årskurs 1 kommer att skickas ut per post under första veckan i augusti. För årskurs 2 och 3 kommer information om tider för läsårsstarten att läggas ut på ItsLearning. 

Schema och kontaktuppgifter Pdf, 99 kB.

Läsåret 2021-22

Läsåret 2021-22 startar med upprop måndag 16 augusti enligt nedan, plats meddelas senare.

Årskurs 3 kl 09.00
Årskurs 2 kl 10.00
Årskurs 1 kl 11.00 (Lunch serveras)
Introduktionsprogram kl 11.45 (Lunch serveras)

Varmt välkomna till S:t Eskil!

S:t Eskils gymnasium är en skola med mycket karaktär och stolta traditioner. Skolan ligger mitt i centrala Eskilstuna med bara några minuters promenad från buss- och tågstation. Vi är en modern skola med många spännande utbildningar.

S:t Eskils gymnasium är en lagom stor skola med cirka 750 elever, vilket gör att du träffar många nya vänner, inte bara från din klass utan även från skolans övriga program. Gymnasiet har fyra olika hus vilket gör att det känns som en liten skola, men med den stora skolans alla fördelar!

S:t Eskils gymnasium

Gäller ditt ärende betygskopior? Läs mer

Telefon:

Öppettider

Expedition A-hus kl. 08.00-16.00
Lunchstängt kl. 12.30-13.15

Uppdaterad: 30 juni 2021