Eskilstuna kommun

Förskolan är belägen i de centrala delarna av Torshälla.

Starens förskola är belägen i de centrala delarna av Torshälla. Det är en nybyggd förskola med tre hemvister: Jätten, Draken och Trollet.

Vi har tillgång till en rik närmiljö med bland annat skog, lekparker, Torshargs idrottsplats, bibliotek och Ellfolk arena.

Just nu pågår en tillbyggnad och renovering av Starens förskola. Hela renoveringen beräknas vara klar sommaren 2023. När förskolan är klar kommer det finnas plats för cirka 160 barn med en härlig matsal, utematsal samt två nya avdelningar för de allra yngsta barnen, Älvan och Nissen.

Lässatsning

Starens förskola är en läscertifierad förskola, detta innebär att vi tar den viktiga högläsningen på största allvar. Det långsiktiga målet är att barnet ser sig själv som en läsande person, med tilltro till sin egen förmåga.

Välkommen hit!

Vill du hälsa på hos oss?

Är du nyfiken på vår förskola och vill besöka oss inför valet av förskoleplats för ditt barn? Du är hjärtligt välkommen att höra av dig på telefon 070-089 35 05.

Ring till oss så bokar vi in ett besök där du får en guidad visning av förskolan och vi får en chans att berätta hur vi arbetar.

Starens förskola

Telefon:

Öppettider

Måndag-fredag kl. 6.15-18.15

Uppdaterad: 13 mars 2023