Eskilstuna kommun

Välkommen till Salvägens förskola! Förskolan ligger cirka 3 km  norr om Eskilstuna centrum. Vi har plats för 180 barn och är cirka 40 pedagoger som arbetar på förskolan.

All organisation utgår från och strävar efter att barnen befinner sig i mindre och kontinuerliga grupper, större delen av dagen.

Inom förskolan läggs grunden för ett livslångt lärande. Vår uppgift är att erbjuda en trygg utbildning där glädje, lärande och omsorg bildar en helhet.

Pedagoger ska kännetecknas av ett medforskande tematiskt arbetssätt utifrån det demokratiska och normkritiska uppdraget i utbildningen.

Barn och pedagoger inspireras att samspela och utforska omvärlden i närmiljön och vår stad, Eskilstuna.

Vår miljö och vårt material är medvetet uppbyggt för att berika barnens utbildning och undervisning under deras tid på förskolan.

Vill du hälsa på hos oss?

Är du nyfiken på vår förskola och vill besöka oss inför valet av förskoleplats för ditt barn? Du är hjärtligt välkommen att höra av dig på telefon 073-950 67 15.

Ring till oss så bokar vi in ett besök där du får en guidad visning av förskolan och vi får en chans att berätta hur vi arbetar.

Salvägens förskola

Telefon:

Besöksadress

Öppettider

Måndag-fredag kl. 6.00-18.00

Uppdaterad: 3 mars 2022