Förskolan ligger en och en halv kilometer nordväst om Eskilstuna centrum, centralt belägen i den växande stadsdelen Munktellstaden.

Vi har plats för cirka 120 barn, uppdelade i sju barngrupper och vi har omkring 20 pedagoger.

All organisation utgår från, och strävar efter, att barnen befinner sig i mindre och kontinuerliga grupper, större delen av dagen.

Inom förskolan läggs grunden för ett livslångt lärande. Vår uppgift är att erbjuda en trygg utbildning där glädje, lärande och omsorg bildar en helhet.

Pedagogerna kännetecknas av ett medforskande tematiskt arbetssätt utifrån det demokratiska och normkritiska uppdraget i utbildningen.

Vår miljö och vårt material är medvetet uppbyggt för att berika barnens språk, samarbete, utbildning och undervisning under deras tid på förskolan.

Vill du hälsa på hos oss?

Är du nyfiken på vår förskola och vill besöka oss inför valet av förskoleplats för ditt barn? Du är hjärtligt välkommen att höra av dig på telefon 073-862 89 25 eller 016-710 60 87.

Ring till oss så bokar vi in ett besök där du får en guidad visning av förskolan och vi får en chans att berätta hur vi arbetar.

Munktellstadens förskola

Telefon:

Öppettider

Måndag-fredag kl. 6.15-18.00

Uppdaterad: 15 februari 2022