Lagrådsgatans förskola är placerad fem kilometer sydväst om Eskilstuna centrum, i utkanten av bostadsområdet Lagersberg. Busshållplats finns några minuters gångpromenad från förskolan.

Vi har ca 120 barn fördelade på avdelningarna Önskan/Drömmen, Upptäckten/Äventyret och Fantasin/Magin. På varje avdelning är barnen indelade i mindre grupper under större delen av dagen.

På kort promenadavstånd från förskolan finns en rik närmiljö. Vi har goda förutsättningar till både planerade och spontana aktiviteter till Lagersbergs bibliotek eller den intilliggande bondgården. Endast en grind skiljer vår gård åt från skogen. Gården består av flera lummiga skogspartier som inbjuder till lek och fantasi.

Vill du hälsa på hos oss?

Är du nyfiken på vår förskola och vill besöka oss inför valet av förskoleplats för ditt barn? Du är hjärtligt välkommen att höra av dig på telefon 070-167 23 38 eller 072-977 79 58

Ring till oss så bokar vi in ett besök där du får en guidad visning av förskolan och vi får en chans att berätta hur vi arbetar.

Lagrådsgatans förskola

Öppettider

Måndag - Fredag 06.15 - 17.30 (18.30 vid behov)

Uppdaterad: 3 maj 2021