Eskilstuna kommun

Fogdegatans förskola byggs om. Planen är att förskolan ska vara inflyttningsklar till vårterminen 2024 och stå på samma plats som idag. Fram till dess huserar Fogdegatans förskola i Paviljongen bredvid Fröslundavägens förskola. Paviljongen ligger cirka 3 kilometer sydväst om centrum i utkanten av bostadsområdet Fröslunda

Paviljongen består av två avdelningar, Droppen och Blixten med sammanlagt ca 40 barn i åldrarna 1-5 år. På varje avdelning är barnen indelade i mindre grupper under större delen av barnens vistelsetid.

Gården runt Paviljongen är varierad och ligger i anslutning till lummiga skogspartier.

På kort promenadavstånd från förskolan finns en rik närmiljö. Vi har goda förutsättningar till både planerade och spontana aktiviteter till bondgården eller skogen ett stenkast bort.

Vi har bra bussförbindelser och promenadavstånd till Vilsta friluftsområde, Parken badet, Parken Zoo och fina strövområden i Kronskogen.

Vill du hälsa på hos oss?

Är du nyfiken på vår förskola och vill besöka oss inför valet av förskoleplats för ditt barn? Du är hjärtligt välkommen att höra av dig på telefon 070-167 27 55.

Ring till oss så bokar vi in ett besök där du får en guidad visning av förskolan och vi får en chans att berätta hur vi arbetar.

Fogdegatans förskola

Telefon:

Öppettider

Måndag-fredag kl. 6.15-18.15

Uppdaterad: 20 januari 2023