Fogdegatans förskola är placerad ca: 3 kilometer sydväst om Eskilstuna centrum, bredvid Lagersbergsskolan. Busshållplats finns ett par minuters gångpromenad bort från förskolan

Vi har ca 80 barn fördelade på avdelningarna Solen, Ängen, Droppen och Blixten. På varje avdelning är barnen indelade i mindre grupper under större delen av barnens vistelsetid.

Gården består av flera lummiga skogs – och stenpartier som inbjuder till lek och fantasi. På kort promenadavstånd från förskolan finns en rik närmiljö. Vi har goda förutsättningar till både planerade och spontana aktiviteter till bondgården eller skogen ett stenkast bort. För att barnen ska kunna få upptäcka miljön även längre bort använder personalen våra elcyklar med plats för 6 barn i varje.

Vill du hälsa på hos oss?

Är du nyfiken på vår förskola och vill besöka oss inför valet av förskoleplats för ditt barn? Du är hjärtligt välkommen att höra av dig på telefon: 070-167 27 55

Ring till oss så bokar vi in ett besök där du får en guidad visning av förskolan och vi får en chans att berätta hur vi arbetar.

Fogdegatans förskola

Telefon:

Öppettider

Måndag - Fredag 06.15 - 17.30

Uppdaterad: 3 maj 2021