Förskolan Årbygatan finns i stadsdelen Årby (Norr) och ligger cirka 1 kilometer från centrum.I vår närhet har vi tillgång till Årbyskogen och olika lekplatser i bostadsområdet.

Ett par hundra meter från förskolan ligger Årbyskolan, som är en grundskola med förskoleklass till årskurs 9, där de flesta av våra barn börjar.


På förskolan har vi sju avdelningar med cirka 130 barn som mest och cirka 25 vuxna som arbetar. Avdelningarna består av fyra syskongrupper med barn mellan 2-4år, två småbarnsavdelningar med barn från 1-2½ år och en grupp med 5åringar.

Vårt arbete utgår från barnens behov och intressen och från de olika mål som är styrande för vår verksamhet. Till vår hjälp har vi en härlig utemiljö och genomtänkta lokaler

Vill du hälsa på hos oss?

Är du nyfiken på vår förskola och vill besöka oss inför valet av förskoleplats för ditt barn? Du är hjärtligt välkommen att höra av dig på telefon 016-710 15 59.

Ring till oss så bokar vi in ett besök där du får en guidad visning av förskolan och vi får en chans att berätta hur vi arbetar.

Årbygatans förskola

Telefon:

Öppettider

Måndag - fredag 06.00-18.00

Uppdaterad: 5 april 2021