Dans

Här får du lära dig dansteknik i olika dansstilar, improvisation och koreografi. Du utvecklar din rörelseförmåga och din förmåga att uttrycka dig med hjälp din kropp. Vi har kurser för alla åldrar i olika dansstilar. Är du upp till 10 år och vill testa olika dansstilar så är dansmix något för dig.

Det år du fyller 5 eller 6 år.

Här får du på ett lekfullt vis prova dansens grunder genom lek, ramsor och rörelser till musik. I kursen ingår rytmik, koreografi och eget skapande.

Danslek - boka kurs

Från det år du fyller 7 år.

Här får du på ett lekfullt vis prova många olika dansstilar, till exempel hiphop och jazz. I kursen ingår dansteknik, koreografi och eget skapande.

Dansmix - boka kurs

Från det år du fyller 10 år.

Jazzdansen är den stil du ofta ser i musikaler och musikvideos. Vi jobbar med koreografi och du tränar upp styrka, smidighet, koordination och rytmik.

Jazz - boka kurs

Från det år du fyller 10 år.

Streetdance är ett samlingsnamn på dansstilar som uppstått på gator och i klubb-kulturer, till exempel hiphop och house. Under kursen jobbar vi med både teknik och koreografi.

Streetdance - boka kurs

Från det år du fyller 13 år.

Streetjazz är en stil som ofta syns i musikvideor och är en blandning mellan streetdance och jazz. Du får lära dig rytmik, teknik och häftiga fartfyllda koreografier.

Streetjazz - boka kurs

Uppdaterad: 28 februari 2022