Problem med viss e-post

Vi har för tillfället problem att skicka ut viss e-post till främst hotmail.com, live.com, msn.com och outlook.com. Du kan alltid ringa Eskilstuna direkt på 016-710 10 00 eller använda en alternativ e-postadress. Du kan även kontakta oss via vår Facebooksida.

MENY
Eskilstuna kommun
21 mars
kl. 15.00 - 17.30
Eskilstuna Teater

Peter Lind and the Cabaret Band

”Från Harlem till Nalen”

”Från Harlem i New York till Tranås i Småland är faktiskt en ganska lång väg” – eller hur var det med det där egentligen? En sak är säker. Ända fram till 1960-talet stod USA för allt som var nytt och spännande inom musik, mode och livsstil. I Sverige lyssnade artister och låtskrivare förundrat på allt som kom från USA och försökte göra efter så gott man kunde.

I denna föreställning bjuder Peter Lind and the Cabaret Band på låtar och skrönor från en tid när USA var en romantisk dröm för många och en lastens och lustans högborg för andra.

Så bered er på en nostalgitripp där vi besöker lönnkrogar, folkparker och danspalats – varmt välkomna på vår resa från Harlem till Nalen med hjälp av Peter Lind – trumpet, Eva Forsgren – sång, Jens ”Jesse” Lindgren – trombon, John Högman – tenor- och sopransax, Petter Carlson Welden – piano, Kjell Grundström – kontrabas samt Björn Sjödin – trummor.

Information
Biljettinformation Entré: 160 kr för pensionär eller medlem i EJK. Övriga: 190 kr. Förköp: Eskilstuna Stadsbibliotek (016-710 51 10)
Evenemangsplats Eskilstuna Teater

J A Selanders gata 5, Eskilstuna

Arrangör Eskilstuna Jazzklubb 016 42 08 91 Skicka e-post Länk till arrangör