Problem med viss e-post

Vi har för tillfället problem att skicka ut viss e-post till främst hotmail.com, live.com, msn.com och outlook.com. Du kan alltid ringa Eskilstuna direkt på 016-710 10 00 eller använda en alternativ e-postadress. Du kan även kontakta oss via vår Facebooksida.

MENY
Eskilstuna kommun
22 mars
kl. 20.00 - 21.30
Lokomotivet

Radikal Optimist - En humorshow av och med Anders Jansson

Anders Janssons nya soloföreställning "Radikal Optimist" utgår från hans osvikliga förmåga att se världen ur en unik synvinkel. I Anders Janssons universum är det lika självklart att ha en välmotiverad rankinglista över insekter, som att bära på den fulla övertygelsen att alla maskiner har en själ. Den kritikerrosade föreställningen är under våren ute på Sverigeturné från Lund i söder till Luleå i norr. Den 22 mars kommer Anders till Lokomotivet!

"Radikal Optimist" hade premiär i Lund den 7 februari 2019 och hyllas av media. Sydsvenskan skriver att Anders Jansson är "en mästare på att se det komiska i det lilla" och att publiken kan "räkna med att bli furstligt underhållen och road". Skånska Dagbladet beskriver "Radikal Optimist" som "en komisk energikur" och tycker att Anders Jansson "nästan svämmar över av humoristiska infall". Expressen anser att han är "genuint rolig" och skriver att föreställningen är "folkhemsmys i högt tempo med träffsäkra iakttagelser".

"Radikal Optimist" är en naturlig uppföljare till den hyllade publiksuccén "Kom in och stäng dörren". Det är en humorföreställning i högt tempo med berättelser om bland annat hans kärlek till tabletter och hans skräckblandade fascination för tänkande teknik.

– Jag fortsätter att inspireras av vardagen och gillar att upphöja den till tio och dra ut den i absurda situationer så att den bildar egna små universum, berättar Anders Jansson.

Föreställningens namn, "Radikal Optimist", kom Anders Jansson på när allt fler i hans närhet uttryckte en oro över samtiden med exempelvis klimatförändringar och en allt hårdare ton i samhällsdebatten. I dessa tider är kanske behovet extra starkt av en motvikt i form av en glädjefull och positiv föreställning?

– Jag har en optimistisk syn på livet och försöker hitta gott i det mesta. I föreställningen vill jag försöka smitta andra med min syn på livet. Folk kan kanske behöva en helkväll med en radikal optimist, säger Anders Jansson.

Helkvällens avslutning beskriver Expressens recensent så här:
"Jublet fortsätter och när showen är slut tänker jag: på rockkonserter är det alltid en massa, ofta onödiga extranummer, men i den här genren är det faktiskt slut, hur mycket publiken än jublar. För en gångs skull saknar jag detta extranummer."

Information
Biljettinformation Extern biljettinformation
Evenemangsplats Lokomotivet

Munktellstaden, Verkstadsgatan 8, Eskilstuna

Arrangör Kahlo Skicka e-post