MENY
Eskilstuna kommun
1 februari
kl. 19.00 - 22.00
Tingsgården

Premiär! Superkvartetten på Tingsgården JAZZ

Premiärkväll på Tingsgården Jazz med temat Charlie ”Bird” som hade en förkärlek till fantastik mat och till en speciell maträtt, som i den gamla amerikanska södern kallades för yardbird. Med Parkers låtar såsom Yarbird Suite och Tingsgårdens Restaurangs utsökta mat skapar vi en stämning som bara Live jazz och food kan skapa. Vi vågar utlova en unik kväll på Tingsgården Jazz.

Under kvällen varieras musik av Superkvartetten Linnskog, Sandevärn, Jisei & Mårtensson med en specialkomponerad jazzmeny inspirerad efter Charlie ”Bird” Parker.

Förrätt: Modern jambalaya
Varmrätt: Sotad kyckling alt. sotad lax med rostad sötpotatis och mango/avokadosalsa

Dryck beställs separat.

Pris: 379 kr, exklusive dryck

Superkvartetten Linnskog, Sandevärn, Jisei & Mårtensson är en semitemporär jazzgrupp, som samlar fyra lokala musikanter med bred musikalisk bakgrund. Sättningen består av Leif Linnskog saxofon, Gunnar Sandevärn piano, Dan Jisei bas och Jan Mårtensson trummor.

Superkvartetten
Med sin utåtriktade jazz i hardbop-fåran gjorde de braksuccé på TunaJazzen tidigare under hösten. På fredag den 1 februari är det dags för gruppen att spela på Tingsgården Jazz! Repertoaren omfattar ett knippe jazzlåtar skrivna av välkända jazzmusiker sådana som Sonny Rollins, Benny Golson och Horace Silver för att nämna några. Det handlar till största delen om låtar med koppling till 1950- och 60-talen – Jazzens Guldålder – även om Cole Porter och Van Morrison också har lämnat bidrag till låtlistan.

Information
Biljettinformation Pris: 379 kr inklusive entré, två rätters jazzmeny. Exklusive dryck Extern biljettinformation
Evenemangsplats Tingsgården

Rådhustorget 2, Eskilstuna

Arrangör Tingsgården Restaurang & Vinkällare 016-51 66 20 Skicka e-post Länk till arrangör