MENY
Eskilstuna kommun
6 februari - 9 februari
kl. 00.00
Munktellstaden

Folk och Kultur 2019

Den 6-9 februari 2019 arrangeras Folk och Kultur för andra gången. Välkommen till detta nationella, kulturpolitiska konvent som äger rum i Munktellstaden, Eskilstuna! Över 200 programpunkter och över hundra arrangörer förvandlar Munktellstaden till en plats för möten, inspiration och samtal om kulturens roll i samhällsutvecklingen.

Tanken med Folk och Kultur är att det ska vara en arena där kulturlivets aktörer från hela landet kan mötas och utbyta erfarenheter. Folk och Kultur arrangeras av Länsteatrarna i Sverige​, Regional Musik i Sverige och Länsmuseernas Samarbetsråd tillsammans med Eskilstuna kommun och Landstinget Sörmland.

Onsdag, torsdag och fredag är branschdagar. Du kan köpa dagpass för en, två eller tre av dagarna på www.folkochkultur.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lördagen är mer riktad till allmänheten, och har fri entré.
Läs mer på Folklig lördag på Folk och Kulturlänk till annan webbplats.

Kulturarrangemang med enskilda biljetter
Även under branschdagar finns kulturarrangemang där du som inte har dagpass till konventet kan köpa enskilda biljetter. Enskilda biljetter köps via Folk och Kulturs hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller på Centrum1 vid Fristadstorget, Eskilstuna. Biljett för vuxen: 125 kr, för barn upp till 18 år: 60 kr.

I samband med Folk och Kultur erbjuds extra visningar på Eskilstuna museer

Information
Biljettinformation Deltagarpass för branschdagarna onsdag-fredag. Biljetter till enskilda kulturarrangemang. Fri entré lördagen 9 februari. Extern biljettinformation
Evenemangsplats Munktellstaden

Munktellstaden, Eskilstuna

Arrangör Folk och Kultur Länk till arrangör