Eskilstuna Energi och Miljö rekommenderar hushåll att koka vattnet

Prover visar att dricksvattnet i centrala, nordvästra, norra och östra Eskilstuna innehåller förhöjda halter av bakterier. På eem.se kan du se kartor över vilka områden som är drabbade av störningenlänk till annan webbplats.

MENY
Eskilstuna kommun
31 oktober
kl. 13.00 - 15.30
Eskilstuna konstmuseum

Skapa masker med Lovisa Burfitt!

OBS! Workshopen är fullbokad.

Lovisa Burfitt är en svensk framgångsrik designer och illustratör. Hennes illustrationer och personliga stil kännetecknas av snabba, svarta linjer med inslag av accentfärger. Med skarp blick fångar hon människor och djur och blandar det dramatiska med det poetiska. 2010 skapade Lovisa karaktären Mademoiselle Oiseau för den svenska porslinsfabriken Rörstrand, som lanserat en kollektion till Mademoiselles ära. Hennes skira illustrationer har även blivit till barnböcker, fyllda med magiska charm och förtrollande dekadens.

I en workshop på konstmuseet har några lyckliga få chansen att skapa masker under handledning av Lovisa Burfitt!
Workshoppen är för barn och unga, 7 – 15 år.

Ingen kostnad men om du har några fina pärlor eller fjädrar som du vill använda till din mask får du gärna ta det med dig!

OBS! Workshopen är fullbokad.

Anmälan till synnove.ejdetjarn@eskilstuna.se
Först till kvarn!

Workshoppen arrangeras i samband med Svenskt barnbildarkivs 40 årsjubileum i oktober. Lovisa Burfitt finns med i en av barnbildarkivets samlingar från 1983. Läs mer om jubileet på www.eskilstuna.se/svensktbarnbildarkivlänk till annan webbplats

Bild: Mademoiselle Oiseau, av Lovisa Burfitt.

Information
Evenemangsplats Eskilstuna konstmuseum

Munktellstaden, Portgatan 2, Eskilstuna

Arrangör Eskilstuna konstmuseum 016 710 13 69 Skicka e-post Länk till arrangör